طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات


طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

در این مطلب طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات اماده شده

 

مواد لازم خوراک مرغ و سبزیجات

سینه مرغ مکعبی خردکرده 100 گرم
آب  250 میلی لیتر
روغن زیتون 1 قاشق چای خوری
کدوی خردکرده 50 گرم
هویج خردکرده 50 گرم
سیب زمینی خردکرده 50 گرم

 

طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

تکه های مرغ را همراه با آب درون قابلمه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.

نکاتی در مورد خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب پز مصرف نمایید.
در کنار این غذا می توانید از نان سنگک به جای نان های دیگر استفاده نمایید.
حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.

 

برای کسب اطلاعات در مورد طرز تهیه خوراک روی لینک زیر کلیک کنید
طرز تهیه خوراک،تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی
طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراک مرغ مجلسی
طرز تهیه خوراک،تهیه خوراک گوشت ایرلندی
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراک مرغ مجلسی


طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراک مرغ مجلسی

 

مواد لازم خوراک مرغ مجلسی

مرغ 2کیلوگرم
پیاز 2عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) 1ونیم قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری
کره 3قاشق سوپخوری
آب 1سوم پیمانه

 

طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی

ابتدا مرغ را پاک کرده و سپس چربی‌های مرغ را بکنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

نمک،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، کره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه کمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را کم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.

نکات خوراک مرغ مجلسی
1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا کنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشک شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می‌گردد.

3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

4) یادآوری می‌نماید نمک گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.
5) اگر مقداری زرشک هم سرخ کرده و به سس اضافه کنید خوراک شما خوشمزه تر میشود.

 

منبع: sooran.com / faranashr.com

 

برای کسب اطلاعات در مورد طرز تهیه خوراک روی لینک زیر کلیک کنید
طرز تهیه خوراک،تهیه خوراک مرغ و لوبیا سبز
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سبزیجات
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی
طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراک مرغ مجلسی
طرز تهیه خوراک،تهیه خوراک گوشت ایرلندی
طرز تهیه خوراک، تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی